ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρόβλεψη του καιρού της Τρίτης 1/5/2018

Η πρόγνωση του καιρού για την 1η Μαϊού 2018. Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη 1/5/2018. Τις μεσημβρινές έως τις απογευματινές ώρες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη βορείων διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Δείτε την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ σε Αττική...
Η πρόβλεψη του καιρού της Τρίτης 1/5/2018

Η πρόγνωση του καιρού για την 1η Μαϊού 2018.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη 1/5/2018. Τις μεσημβρινές έως τις απογευματινές ώρες τοπικές βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και στα πελάγη βορείων διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ σε Αττική – Θεσσαλονίκη.

Αττική

Λίγες τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος την Τρίτη 1/5/18. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η πρόβλεψη του καιρού της Τρίτης 1/5/2018», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.