ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ρωσία απέλασε Έλληνες διπλωμάτες

Για αντίποινα έκανε λόγο η ρωσική πλευρά
Η Ρωσία απέλασε Έλληνες διπλωμάτες

Δύο Έλληνες διπλωμάτες απέλασε η Ρωσική κυβέρνηση τη Δευτέρα, ενώ ο Έλληνας πρέσβης κλήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών προκειμένου να ενημερωθεί.

Όπως γνωστοποιήθηκε η Ρωσία απέλασε τον εμπορικό ακόλουθο της Ελλάδας καθώς και τον υπεύθυνο Επικοινωνιών της Ελληνικής Πρεσβείας, με τον Έλληνα πρέσβη κύριο Ανδρέα Φρυγανά, να καλείται να δώσει εξηγήσεις για τις «μη φιλικές ενέργειες της Αθήνας» όπως χαρακτηρίστηκαν της προηγούμενης εβδομάδας.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση του ως Έλληνας πρέσβης κλήθηκε στη Μόσχα για να λάβει διπλωματική νότα και να ενημερωθεί σχετικά με τα ρωσικά αντίμετρα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών:

«Στις 6 Αυγούστου ο Έκτακτος και Πληρεξούσιος Πρέσβης της Ελλάδος στη Ρωσία, Ανδρέας Φρυγανάς, κλήθηκε στο ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών όπου τού παρουσιάστηκε νότα που ενημέρωνε (την Ελλάδα) για τα αντίποινα που έλαβε η ρωσική πλευρά σε απάντηση στις μη φιλικές πράξεις της Αθήνας προς τους Ρώσους διπλωμάτες και υπηκόους τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Ρωσία απέλασε Έλληνες διπλωμάτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.