ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η στιγμή της επίθεσης στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ (vid)

Επίθεση δέχτηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Πάνος Γαρουφαλιάς στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, με το βίντεο να είναι χαρακτηριστικό. Βίντεο ντοκουμέντο, δείχνει την επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Πάνος Γαρουφαλιάς στη Νέα Σμύρνη Λάρισας από ομάδα Ρομά, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Το εν λόγω ρεπορτάζ,...
Η στιγμή της επίθεσης στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ  (vid)

Επίθεση δέχτηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Πάνος Γαρουφαλιάς στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, με το βίντεο να είναι χαρακτηριστικό.

Βίντεο ντοκουμέντο, δείχνει την επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Πάνος Γαρουφαλιάς στη Νέα Σμύρνη Λάρισας από ομάδα Ρομά, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Το εν λόγω ρεπορτάζ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο, όπως δεν προχωρούν σε προσαγωγές και ότι έχει υπάρξει παρέμβαση του Χρυσοχοΐδη, προκειμένου να εντοπισθούν οι υπαίτιοι.

Ο ίδιος μίλησε στον ΣΚΑΪ για την επίθεση: «Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή. Γύρω στις 3:15 με 3:20 μας ζητήθηκε να βρεθούμε στο συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να κάνουμε τις δηλώσεις με την παρουσία αστυνομικής δύναμης. Πήγαμε όλοι οι συνάδελφοι εκεί, μας έκαναν τις δηλώσεις όπως ζήτησαν και στη συνέχεια αφού τελειώσαμε τη δουλειά μας αποφασίσαμε να φύγουμε».

Την ώρα, λοιπόν, που έφευγε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, γύρισε την πλάτη του και ξαφνικά δέχτηκε επίθεση χωρίς λόγο από δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα τον χτύπησε πάνω από το αριστερό του μάτι.

«Προσπαθώ να φύγω, οι αστυνομικοί καταφέρνουν και κρατούν όλους τους υπόλοιπους. Δέχομαι μπουκάλια, αιμορραγώ, προσπαθώ να φύγω από το σημείο και στη συνέχεια πήγα στο νοσοκομείο για να δω τι έχω. Ήταν παρούσα η αστυνομία. Δεν παρενέβησαν. Φαίνεται και οι ίδιοι εξεπλάγησαν. Οι άντρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να κρατήσουν τους υπόλοιπους», είπε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η στιγμή της επίθεσης στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.