ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεσσαλονίκη έγινε studio του Μαϊάμι για τον Αντόνιο Μπαντέρας

Σε δρόμο του Μαϊάμι μετατρέπεται η Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας.
Η Θεσσαλονίκη έγινε studio του Μαϊάμι για τον Αντόνιο Μπαντέρας

Σε δρόμο του Μαϊάμι μετατρέπεται σήμερα το τμήμα της Εθνικής Αμύνης, από την Τσιμισκή μέχρι τη Λ. Νίκης, στη Θεσσαλονίκη, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της νέας ταινίας, «The Enforcer», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα οι συντελεστές θα βρίσκονται στην οδό Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα κάτω από την Τσιμισκή και μέχρι το Λευκό Πύργο, όπου μέχρι τις 5 το απόγευμα οι κινηματογραφικές μηχανές θα πάρουν φωτιά.

Πανύψηλοι φοίνικες έχουν τοποθετηθεί μπροστά στην είσοδο της γνωστής στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης Λέσχης Αξιωματικών, εντυπωσιακά αμερικανικά σπορ αυτοκίνητα και muscle cars φτάνουν στο δρόμο και στήνονται ώστε η κινηματογραφική κάμερα να καταγράψει ένα δρόμο που σε τίποτα δεν θα διαφέρει από κάποιον του Μαϊάμι.

Η αμερικανική … Αστυνομία είναι εδώ μόνο που δεν κόβει κλήσεις αλλά «συμμετέχει» με τα αντίγραφα των περιπολικών της που μοιάζουν από άλλον πλανήτη.

Αρκετοί πολίτες έδωσαν το παρόν, βγάζοντας φωτογραφίες και βίντεο τα σκηνικά.

Διαβάστε επίσης:

Μάτζικ Τζόνσον: Για προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο (pics)

Φέγενορντ-ΑΕΚ 3-1: Σε 10 λεπτά είδε ότι της λείπει! (vids)

Mega: Ονόματα έκπληξη- Αυτοί θα είναι οι συμπαρουσιαστές της Μελέτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Θεσσαλονίκη έγινε studio του Μαϊάμι για τον Αντόνιο Μπαντέρας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.