ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεσσαλονικιά που τα έβαλε με την Αστυνομία: «Το έκανα για το παιδί μου!» (pic, vids)

Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο με μία κοπέλα να τα «ψάλλει» στους αστυνομικούς στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, η οποία μιλάει για το συμβάν. «Το έκανα για το παιδί μου!», λέει χαρακτηριστικά. Ποια είναι η εν λόγω γυναίκα… Η Νέα Παραλία έκλεισε από χθες (31/3) και τα ευτράπελα δεν έλειψαν. Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα...
Η Θεσσαλονικιά που τα έβαλε με την Αστυνομία: «Το έκανα για το παιδί μου!» (pic, vids)

Αίσθηση προκάλεσε το βίντεο με μία κοπέλα να τα «ψάλλει» στους αστυνομικούς στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, η οποία μιλάει για το συμβάν. «Το έκανα για το παιδί μου!», λέει χαρακτηριστικά. Ποια είναι η εν λόγω γυναίκα…

Η Νέα Παραλία έκλεισε από χθες (31/3) και τα ευτράπελα δεν έλειψαν. Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, με μία γυναίκα να τα βάζει με τους αστυνομικούς σε έντονο τόνο. Το όνομα αυτής, Ιωάννα Κουσκούση, η οποία μιλάει για το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είστε κότες!» – Τα… έψαλε σε δημοσιογράφους και αστυνομικούς για τη Ν. Παραλία! (vid)

«Μου είπαν ότι θα με βάλουν φυλακή μπροστά στο παιδί μου. Γι αυτό αντέδρασα έτσι. Το παιδί μου φρίκαρε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει», δήλωσε στο thestival.gr.

Πρόκειται για την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, που στο παρελθόν έχει κάνει εκπομπές σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και σε web radio. Χθες πήγε με τον 7χρονο γιο της να ανάψει κερί στην εκκλησία. Αμέσως μετά κινήθηκε προς την παραλία για να αθληθεί.

«Όταν είδα τα κάγκελα είπα στον γιο μου ότι θα τα περάσουμε. Είδα τους δημοσιογράφους και τους κάλεσα να δώσω μια συνέντευξη για να ακουστεί και η άλλη γνώμη για τον κορωνοϊό. Είπα ότι αυτά που ζούμε τώρα έχουν γραφτεί σε βιβλίο πριν από 40 χρόνια. Ότι ο ιός είναι σαν αυτόν της γρίπης», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Κουσκουνή, συνεχίζοντας πως: «Με πλησίασαν αστυνομικοί. Μου είπαν ότι απαγορεύεται να είμαι στην παραλία. Είπα ότι τη βόλτα μου θα την κάνω. Τότε μου είπαν ότι θα με γράψουν πρόστιμο αν δεν φύγω. Ήρθε και ένα ακόμη αυτοκίνητο της μυστικής αστυνομίας. Μου είπαν ότι θα με βάλουν φυλακή μπροστά στο παιδί μου. Γι αυτό αντέδρασα έτσι. Το παιδί μου φρίκαρε και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Τότε άρχισα να φωνάζω».

Μάλιστα, απάντησε σε όσους λένε ότι το έκανε για δημοσιότητα: «Οι εκπομπές και τα κανάλια είναι του συστήματος. Εγώ με αυτά που είπα έδειξα ότι είμαι αντισυστημική. Άρα δεν θα με βοηθήσει στη δουλειά μου αυτού του είδους η δημοσιότητα».

Βέβαια, δεν αποτελεί άγνωστο πρόσωπο στο διαδίκτυο, καθώς το βίντεο που είχε δημοσιευτεί στο πλάι του Αλέξη Τσίπρα, είχε γίνει viral.

Ιωάννα Κουσκούση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Θεσσαλονικιά που τα έβαλε με την Αστυνομία: «Το έκανα για το παιδί μου!» (pic, vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.