ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου για πρώτη φορά στην Αθήνα έως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Πλήθος κόσμου με δάκρυα στα μάτια υποδέχτηκε τη Θαυματουργό Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Αχαρνών.
Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου για πρώτη φορά στην Αθήνα έως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου

Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα από το Σάββατο έως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.

Τη Θαυματουργό Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου Αγίου Όρους, με το Άφθαρτο αριστερό Ωτίο του, κόμισε το απόγευμα του Σαββάτου ο Καθηγούμενος της μονής, Αρχιμανδρίτης γέροντας Εφραίμ.

Επικεφαλής της Ιεράς πομπής προς τον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου στην Αχαρνών ήταν ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος ενώ τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών εκπροσώπησε ο Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος.

Την Τιμία Κάρα υποδέχτηκε πλήθος κόσμου με δάκρυα στα μάτια ενώ χιλιάδες είναι οι συμπολίτες μας που  έσπευσαν και σπεύδουν να την προσκυνήσουν.

Να σημειωθεί ότι η Τιμία Κάρα του Ιερού Χρυσοστόμου βρίσκεται για πρώτη φορά στην Αθήνα ενώ ο ιερός ναός του Αγίου Ελευθερίου στην Αχαρνών θα είναι ανοικτός για τους πιστούς όλο το 24ωρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου για πρώτη φορά στην Αθήνα έως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.