ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι μία από εμάς

Μια χιουμοριστική σκηνή διαδραματίστηκε στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Queen of the World» του βρετανικού ITV, μεταξύ του ηχολήπτη και της Βασίλισσας Ελισάβετ, τη μακροβιότερη βασίλισσα στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου
Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι μία από εμάς

Μια χιουμοριστική σκηνή διαδραματίστηκε στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Queen of the World» του βρετανικού ITV, μεταξύ του ηχολήπτη και της Βασίλισσας Ελισάβετ, τη μακροβιότερη βασίλισσα στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στο πλάνο που ακολουθεί, φαίνεται η Βασίλισσα να διαβάζει ένα κείμενο, όταν ένα πουλί από τον κήπο το Μπάκινχαμ Πάλας, επιδρά έντονα στον ήχο, τόσο όσο να χρειαστεί ο ηχολήπτης να ζητήσει από την πρώτη να επαναλάβει το εδάφιο από την αρχή.

Με αυτό το αίτημα ο τεχνικός κατάφερε να αποσπάσει ένα χαχανητό από τη μεγαλειοτάτη, ενώ είναι πραγματικά εντυπωσιακό το θάρρος που χρειάστηκε να συγκεντρώσει ο ίδιος για να καταφέρει να αρθρώσει αυτή την απλή πρόταση.

Δείτε το βίντεο με την Βασίλισσα Ελισάβετ :

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι μία από εμάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.