ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βουλή θα «υιοθετήσει» τα ανήλικα παιδιά του πιλότου

Νωρίτερα το είχε προτείνει και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Η Βουλή θα «υιοθετήσει» τα ανήλικα παιδιά του πιλότου

Την απόφαση να προχωρήσει άμεσα στη στήριξη της οικογένειας του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, αποφάσισε η Βουλή και πρόκειται να «υιοθετήσει» τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Μάλιστα νωρίτερα ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε προτείνει με σχετική του ανάρτηση στο Twitter την έμπρακτη βοήθεια στην οικογένεια του αδικοχαμένου σμηναγού από τη Βουλή, «υιοθετώντας» τα ανήλικα παιδιά του και χορηγώντας τιμητική σύνταξη στη σύζυγό του.

Εν τέλει η Βουλή κατέληξε στην απόφαση να υιοθετήσει τα παιδιά του Γιώργου Μπαλταδώρου και ανέφερε σε σχετική ανακοίνωσή της:

«Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης εκφράζοντας έμπρακτα τη θλίψη του για την αδόκητη απώλεια του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, και ακολουθώντας την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, η οποία προβλέπει την «υιοθεσία» των ανήλικων τέκνων των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος, ανακοινώνει ότι η Βουλή άμεσα θα προχωρήσει στη στήριξη της οικογένειας του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου προβαίνοντας στην «υιοθεσία» των ανήλικων τέκνων του εκλιπόντος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Βουλή θα «υιοθετήσει» τα ανήλικα παιδιά του πιλότου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.