ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιανός-φόβοι για ζημιές: Κλείνουν τα σχολεία!

Ιανός-φόβοι για ζημιές: Κλείνουν τα σχολεία! Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Γιαννόπουλου. Ο Ιανός κλείνει τα σχολεία: Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας των μαθητών, μετά τις μετεωρολογικές προγνώσεις για επικείμενη εκδήλωση ιδιαίτερα έντονων καιρικών...
Ιανός-φόβοι για ζημιές: Κλείνουν τα σχολεία!

Ιανός-φόβοι για ζημιές: Κλείνουν τα σχολεία! Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιφερειακή ενότητα Ηλείας, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη, Βασίλη Γιαννόπουλου.

Ο Ιανός κλείνει τα σχολεία: Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, η απόφαση ελήφθη για λόγους ασφαλείας των μαθητών, μετά τις μετεωρολογικές προγνώσεις για επικείμενη εκδήλωση ιδιαίτερα έντονων καιρικών φαινομένων εξαιτίας της κακοκαιρίας “Ιανός“.

Δείτε το ρεπορτάζ

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Κακοκαιρία «Ιανός»: Ενισχύεται και κινείται προς τη Δυτική Ελλάδα

Κακοκαιρία «Ιανός»: Τα τέσσερα σενάρια για την πορεία της καταιγίδας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιανός-φόβοι για ζημιές: Κλείνουν τα σχολεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.