ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιανός: Ιδιοκτήτης καταστήματος στη Ζάκυνθο «βουρκώνει» μπροστά στην κάμερα (vid)

Συγκινητική στιγμή.
Ιανός: Ιδιοκτήτης καταστήματος στη Ζάκυνθο «βουρκώνει» μπροστά στην κάμερα (vid)

Σοβαρές καταστροφές σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας προκάλεσε ο κυκλώνας Ιανός, ειδικότερα στο Ιόνιο.  Μία από αυτές ήταν ο νησί της Ζακύνθου στο οποίο η κακοκαιρία προξένησε σημαντικά προβλήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζάκυνθος: Τα «σημάδια» που άφησε ο κυκλώνας Ιανός – Σοβαρά προβλήματα και στην Ιθάκη (vid)

Μεταξύ αυτών και αρκετά μαγαζιά και περιουσίες ανθρώπων, όπως το μαγαζί ενός κυρίου που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ο άτυχος κύριος μιλώντας μάλιστα στην κάμερα του protothema.gr δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στο μέγεθος της καταστροφής που υπέστη η επιχείρησή του.

«Καταστράφηκε ολοσχερώς» προλαβαίνει να πει και  στη συνέχεια γυρνάει στο πλάι και ξεσπά σε κλάματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιανός: Πού βρίσκεται ο κυκλώνας – Προβλήματα σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ιθάκη (vids)

Ιανός: Δείτε παρακάτω το βίντεο από το περιστατικό στη Ζάκυνθο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιανός: Ιδιοκτήτης καταστήματος στη Ζάκυνθο «βουρκώνει» μπροστά στην κάμερα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.