ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιανός: Νεκρός εντοπίστηκε ο 62χρονος στην Καστανιά!

Θλιβερό τέλος είχε η αναζήτηση του 62χρονου, που ήταν αγνοούμενος στην Καστανιά Καρδίτσας, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ1 εντοπίστηκε νεκρός. Με αυτόν τον τρόπο οι νεκροί από την κακοκαιρία Ιανός έφτασαν τους τρεις στην Ελλάδα. Όπως γίνεται αντιληπτό από τα πλάνα του κρατικού καναλιού, οι πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο, όπου εντοπίστηκε ο...
Ιανός: Νεκρός εντοπίστηκε ο 62χρονος στην Καστανιά!

Θλιβερό τέλος είχε η αναζήτηση του 62χρονου, που ήταν αγνοούμενος στην Καστανιά Καρδίτσας, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ1 εντοπίστηκε νεκρός.

Με αυτόν τον τρόπο οι νεκροί από την κακοκαιρία Ιανός έφτασαν τους τρεις στην Ελλάδα.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα πλάνα του κρατικού καναλιού, οι πυροσβέστες βρέθηκαν στο σημείο, όπου εντοπίστηκε ο άτυχος άνδρας, προσπαθώντας να βρουν τον τρόπο να απεγκλωβίσουν το άψυχο σώμα του άτυχου άνδρα, του οποίου το σπίτι έχει «θαφτεί» κάτω από ξύλα, πέτρες και φερτά υλικά που κατέβηκαν από την πλαγιά μετά την επέλαση της κακοκαιρίας «Ιανός» με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη του σπιτιού του.

Το σπίτι μοιάζει ισοπεδωμένο με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί ο 62χρονος άνδρας. Μετά την τελευταία εξέλιξη ανεβαίνει ο αριθμός των θυμάτων της κακοκαιρίας, με τους νεκρούς να φτάνουν πλέον τους τρεις.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιανός: Νεκρός εντοπίστηκε ο 62χρονος στην Καστανιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.