ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιανός: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο στα Φάρσαλα: Δείτε βίντεo από τη διάσωσή του (vid)

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε ένας ηλικιωμένος στον Σταυρό Φαρσάλων.
Ιανός: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο στα Φάρσαλα: Δείτε βίντεo από τη διάσωσή του (vid)

Κακοκαιρία Ιανός: Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε ένας ηλικιωμένος στον Σταυρό Φαρσάλων, όπου το πέρασμα του κυκλώνα έχει μετατρέψει τους δρόμους σε μια απέραντη λίμνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κακοκαιρία Ιανός: «Βιβλική» καταστροφή σε Καρδίτσα και Φάρσαλα – Σε έκτακτη κατάσταση αρκετές περιοχές (vids)

Ο ηλικιωμένος ο οποίος επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του τον πλημμυρισμένο δρόμο, εγκλωβίστηκε. Όπως φαίνεται και από τα πλάνα που μετέδωσε η ΕΡΤ1, το αυτοκίνητο είναι «βυθισμένο» μέσα στα ορμητικά νερά.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κατάφερε να βγει από το όχημά του και ανέβηκε πάνω στον ουρανό του οχήματος, από όπου καλούσε για βοήθεια.

Οι Πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο τού μιλούσαν συνεχώς για να τον κρατούν σε εγρήγορση και να του δίνουν κουράγιο, ώστε να μην πανικοβληθεί. Τελικά μια βάρκα της 8ης ΕΜΑΚ κατάφερε να τον πλησιάσει και να τον διασώσει.

Κακοκαιρία Ιανός: Δείτε το βίντεο από τα Φάρσαλα

Πηγή ΕΡΤ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιανός: Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο στα Φάρσαλα: Δείτε βίντεo από τη διάσωσή του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.