ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδήσεις της ημέρας – Στα γρήγορα (14/5)

Πλούσια ήταν η επικαιρότητα σήμερα, Παρασκευή 14Μαΐου και αυτές είναι οι ειδήσεις της ημέρας που ξεχωρίζουν. Εστίαση, lockdown τέλος, εμβόλιο pfizer και Eurovision 2021.
Ειδήσεις της ημέρας – Στα γρήγορα (14/5)

Πλούσια ήταν η επικαιρότητα σήμερα, Παρασκευή 14Μαΐου και αυτές είναι οι ειδήσεις της ημέρας που ξεχωρίζουν. Εστίαση, lockdown τέλος, εμβόλιο pfizer και Eurovision 2021.

Οι ειδήσεις της ημέρας που ξεχώρισαν μέχρι τώρα.

Εστίαση: Τι αλλάζει με την άρση του lockdown – Τι ισχύει για πελάτες και προσωπικό.

Με ωράριο λειτουργίας από τις 5 το πρωί έως και ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς μουσική και με τις απαραίτητες αποστάσεις θα λειτουργούν έως τις 24 Μαΐου εστιατόρια, μπαρ, καφέ , αναψυκτήρια και καντίνες σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Συνολικά για το χώρο της εστίασης – εστιατόρια, καφέ, ίντερνετ καφέ, κυλικεία, αναψυκτήρια, καντίνες, catering (πλην φοιτητικών εστιατορίων) – προβλέπεται ότι είναι υποχρεωτική η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) για τους εργαζόμενους και τους αυτοαπασχολούμενος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, οι οποίοι παρέχουν εργασία με φυσική παρουσία.

Κορονοϊός: Νέα ανεπιθύμητη ενέργεια για το εμβόλιο της Pfizer – Η απόφαση του ΕΜΑ

Η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης και Αξιολόγησης Κινδύνου (PRAC) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ) αξιολόγησε μια σειρά από σήματα ασφαλείας σχετικά με τα εμβόλια έναντι της νόσου COVID-19.

Η PRAC κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το πρήξιμο του προσώπου σε άτομα με ιστορικό ενέσεων με δερματικά πληρωτικά πρέπει να συμπεριληφθεί ως παρενέργεια στην περίληψη των χαρακτηριστικών του προϊόντος και στο φύλλο οδηγιών χρήσης. Σε κάθε περίπτωση τονίζεται ότι η αναλογία οφέλους-κινδύνου παραμένει η ίδια.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπαραγμός στην κηδεία της Καρολίνας – Τραγικές φιγούρες η μάνα και ο σύζυγος

Κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του την μόλις 11 μηνών κόρη του, Λυδία, έφτασε στην Αλόννησο με ελικόπτερο ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του. Φίλοι και συγγενείς, ντυμένοι στα μαύρα με λουλούδια στα χέρια αποχαιρετούν την άτυχη Κάρολαϊν.

Eurovision 2021: Ελληνικής καταγωγής η εκπρόσωπος της Αλβανίας

Η έναρξη της Eurovision 2021 πλησιάζει και η Αλβανία θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού με άρωμα Ελληνικό!

Άρση Lockdown: Γέμισαν λιμάνια και διόδια

Όπου… φύγει φύγει οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων, μετά το ελεύθερο που ισχύει από σήμερα Παρασκευή 14 Μαΐου στις μετακινήσεις.

Lockdown τέλος: Όλα τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα 14/5

To Lockdown από σήμερα σταματάει να υφίσταται και υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών. Τα γυμναστήρια παραμένουν κλειστά, παρά το γεγονός πως ανοίγουν όλες οι άλλες δραστηριότητες.

Φιλαράκια: 27 Μαΐου και πάλι στις οθόνες μας η πιο διάσημη τηλεοπτική παρέα

Στις 27 Μαΐου θα δουν και πάλι στις οθόνες τους οι τηλεθεατές τα αγαπημένα Φιλαράκια. Στην πολυαναμενόμενη επανένωση θα συμμετέχουν πολλοί διάσημοι καλεσμένοι, όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ, η Λέιντι Γκάγκα αλλά και το συγκρότημα K-Pop BTS.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ειδήσεις της ημέρας – Στα γρήγορα (14/5)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!