ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- 3,4 εκ. επισκέψεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου

Στη συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη συμπλήρωση του μισού της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου....
Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- 3,4 εκ. επισκέψεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου

Μαγική και σπάνια εικόνα για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα όσα παρακολουθήσαμε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η αγαστή συνεργασία Πολιτείας και Ιδιωτών, η ικανοποίηση των Ιδρυτών, η θετική αποτίμηση παρά τα όποια προβλήματα των υπευθύνων της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής που στεγάζονται σε αυτό, σε συνδυασμό με την υψηλή επισκεψιμότητα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Κι είναι αλήθεια πως αποτελώντας παγκόσμιο αρχιτεκτονικό τοπόσημο, περιβαλλοντικό πρότυπο και παράλληλα μητροπολιτικό πολιτιστικό προορισμό, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) είναι ήδη ένα κεντρικό σημείο αναφοράς για την Αττική και την Ελλάδα.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση του μισού της θητείας του, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανέλυσε πώς το όραμα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο υλοποίησε ο Renzo Piano, η δημιουργία δηλαδή ενός δημόσιου χώρου ανοιχτού σε όλο τον κόσμο, υλοποιείται καθημερινά.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος- 3,4 εκ. επισκέψεις μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.