ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερισσός: Αγνοείται 45χρονος ψαροντουφεκάς

To Λιμενικό σώμα κάνει έρευνες για τον εντοπισμό ενός ψαροντουφεκά στην περιοχή της Ιερισσού.
Ιερισσός: Αγνοείται 45χρονος ψαροντουφεκάς

Ιερισσός: To Λιμενικό σώμα κάνει έρευνες για τον εντοπισμό ενός ψαροντουφεκά στην περιοχή της Ιερισσού.

Ιερισσός: To Λιμενικό σώμα έχει αρχίσει έρευνες για έναν ψαροντουφεκά που αγνοείται όπως ενημέρωσαν δύο φίλοι του.

Πιο συγκεκριμένα είναι ένας Έλληνας 45χρονος ψαροντουφεκάς, για τον οποίον οι έρευνες εστιάζονται στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Ιερισσού. Ο 45χρονος είχε βουτήξει τα ξημερώματα μαζί με δύο φίλους του, ωστόσο δεν έχει ανέβηκε στην επιφάνεια.

Οι δυο δύτες κάλεσαν περίπου στις 6:30 το Λιμεναρχείο Ιερισσού για να δηλώσουν ότι ο 45χρονος αγνοείται.

Ελληνοτουρκικά: «Μόνο ανόητοι πιστεύουν ότι η Τουρκία έχει προβλήματα!»

Ολυμπιακός: Η ανάλυση της αντεπίθεσης

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιερισσός: Αγνοείται 45χρονος ψαροντουφεκάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.