ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιερώνυμος: Οργή για τον ιερέα που κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη στην Μάνη (vid)

Προσεύχομαι για το αγγελούδι
Ιερώνυμος: Οργή για τον ιερέα που κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη στην Μάνη (vid)

Τον βαθύτατο πόνο του ως κληρικού και την οργή του ως ανθρώπου εκφράζει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να αποτυπώσουν τον βαθύτατο πόνο μου ως κληρικού, αλλά και την οργή μου ως ανθρώπου για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου αγγελουδιού στην Ανατολική Μάνη.

Δεν χωρά στο νου και στην ψυχή μου ότι ένας άνθρωπος ταγμένος στη διακονία του Θεού προσβάλλει και προδίδει τον Θεό, βιαιοπραγώντας σε βάρος των δημιουργημάτων Του.

Θα ευχόμουν όλα αυτά να μην ισχύουν. Η Δικαιοσύνη όμως θα κρίνει. Το ταχύτερο που αυτή η φρικτή υπόθεση διαλευκανθεί, το καλύτερο. Όμως τώρα, προσωπικά, δεν μπορώ να σιωπήσω. Ουδείς μπορεί.

Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον Θεό και προσεύχομαι για το αθώο αγγελούδι».

Τον βαθύτατο πόνο του ως κληρικού και την οργή του ως ανθρώπου εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

Τι λέει για τον ιερέα ο Ιερώνυμος

 

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις απο το Dikaiologitika News

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιερώνυμος: Οργή για τον ιερέα που κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη στην Μάνη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.