ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ηφαίστειο» η Κρήτη: Ξεπέρασε τους 38 βαθμούς ο υδράργυρος

«Ψήθηκαν» οι βόρειες περιοχές του νησιού- Αναμένεται νέα αύξηση της θερμοκρασίας
«Ηφαίστειο» η Κρήτη: Ξεπέρασε τους 38 βαθμούς ο υδράργυρος

Ιδιαίτερα ξηρές και θερμές συνθήκες επικράτησαν στη Βόρεια Κρήτη το μεσημέρι της Τρίτης (12/05), λόγω των καταβατικών νοτίων ανέμων.

Όπως προκύπτει από τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η σχετική υγρασία έπεσε κάτω από το 10% σε σταθμούς της Βόρειας Κρήτης (Κολυμπάρι Χανίων, Σταλός Χανίων, Κνωσός, Νεάπολη Λασιθίου).

Παράλληλα, η μέγιστη θερμοκρασία έφθασε τους 38,4 βαθμούς στο Ακρωτήρι Χανίων, τους 37,4 στους Αγίους Πάντες Χανίων, τους 37 στο κέντρο των Χανίων, τους 37 στον Πλατανιά Χανίων και τους 36,9 στην Κνωσό Ηρακλείου.

Ηλιοφάνεια και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στο Αιγαίο και τοπικά στην Κρήτη αναμένονται Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, αλλά η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση και οι βόρειοι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα έξι μποφόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κέρκυρα: Ζευγάρι πήγε στα ΚΤΕΛ για κοκαΐνη, αλλά… καρφώθηκε από σκύλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ηφαίστειο» η Κρήτη: Ξεπέρασε τους 38 βαθμούς ο υδράργυρος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.