ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας έξω από το ΣΚΑΪ (pics & vid)

Διαδήλωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πραγματοποίησαν έξω από το κανάλι του ΣΚΑΪ, οι υγειονομικοί.
Υγειονομικοί: Διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας έξω από το ΣΚΑΪ (pics & vid)

Την έντονη αντίθεση τους στις αποφάσεις της Κυβέρνησης για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον κλάδο έδειξαν οι υγειονομικοί που βρέθηκαν έξω από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί με στόχο να διαμαρτυρηθεί για την αναστολή εργασίας στην οποία έχουν βγει χιλιάδες υγειονομικοί σε ολόκληρη την χώρα έπειτα από την απόφαση τους να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Η απόφαση που πήρε η Ελληνική Κυβέρνηση, να θέσει εκτός της μάχης που δίνεται στο μέτωπο της πανδημίας περισσότερους από 7.000 υγειονομικούς τη στιγμή που τα κρούσματα σπάνε κάθε ρεκόρ, έχει προκαλέσει την οργή των εργαζομένων.

Εκτός από το τεράστιο πλήγμα που έχουν δεχθεί τα ελληνικά νοσοκομείο που καλούνται να παλέψουν με ελλιπή προσωπικό, μεγάλο είναι το πρόβλημα και στους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε αναστολή με αποτέλεσμα να μένουν απλήρωτοι, σε ένα άκρως εκβιαστικό μέτρο.

Για αυτόν τον λόγο, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια εκ μέρους τους, με πολλές, μεγάλες και ισχυρές διαδηλώσεις, με την τελευταία να γίνεται έξω από το ΣΚΑΪ, εκεί όπου οι υγειονομικοί βρέθηκαν με πανό, δίνοντας τον δικό τους παλμό.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την διαδήλωση των υγειονομικών κατά της υποχρεωτικότητας έξω από το ΣΚΑΪ:

Υγειονομικοί: Διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας έξω από το ΣΚΑΪ

Υγειονομικοί: Διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας έξω από το ΣΚΑΪ (pics & vid)

https://youtu.be/yCiizcRF9uY

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Διαδήλωση κατά της υποχρεωτικότητας έξω από το ΣΚΑΪ (pics & vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.