ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Κάλεσμα στη νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαου Φιλοπάππου

Μία ιδιαίτερη πρόσκληση έστειλαν οι υγειονομικοί στους συναδέλφους τους την ώρα που συνεχίζουν τον αγώνα τους για να πάρουν πίσω τις δουλειές τους.
Υγειονομικοί: Κάλεσμα στη νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαου Φιλοπάππου

Τον αγώνα τους ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό αφήνουν για λίγο οι υγειονομικοί σε αναστολή οι οποίοι καλούν όλους τους συναδέλφους τους στη νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαο στο Φιλοπάππου.

Μόλις την Τρίτη (1/11) οι ανεμβολίαστοι υπάλληλοι οι οποίοι παραμένουν χωρίς καμία λογική σε αναστολή εργασίας συνέχισαν δυναμικά τις κινητοποιήσεις τους πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας σε ομιλίες των Πλεύρη και Πατούλη.

Η εξαθλίωση των εργαζομένων στην υγεία οι οποία επέλεξαν να μην εμβολιαστούν συνεχίζεται από την Κυβέρνηση την ώρα που το ΕΣΥ υποφέρει από υποστελέχωση. Όλα αυτά την ώρα που στην Ιταλία οι εργαζόμενοι επιστρέφουν στις δουλειές τους όμως στο Μαξίμου προτιμούν να… πετάνε χαρταετό.

Παρόλα αυτά οι υγειονομικοί συνεχίζουν τον αγώνα τους έχοντας στο πλευρό τους τη δύναμη του Θεού. Το κάλεσμα για τη σημερινή νυχτερινή λειτουργία δείχνει τις αξίες που τους διακατέχουν.

Η λειτουργία επί τη τιμή των Αγίων Γεωργίου Καρσλίδη και Αγίου Ιωάννη Βατάτζη θα αρχίσει σήμερα Πέμπτη 3/11 στις 21:00 και θα τελειώσει στις 00:30 τα ξημερώματα.

Υγειονομικοί: Κάλεσμα στη νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαου Φιλοπάππου

Υγειονομικοί: Οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Κάλεσμα στη νυχτερινή Θεία Λειτουργία στον Άγιο Νικόλαου Φιλοπάππου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.