ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας – Συγκέντρωση 23/10 στις 16:00 στο Πάρκο Ελευθερίας

Κάλεσμα για μία ακόμη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κάνουν οι υγειονομικοί υπάλληλοι.
Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας – Συγκέντρωση 23/10 στις 16:00 στο Πάρκο Ελευθερίας

Συνεχίζουν τον  αγώνα τους οι υγειονομικοί υπάλληλοι που θα συγκεντρωθούν για ένα ακόμη Σάββατο (23/10, 16:00) στο Πάρκο Ελευθερίας, δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής.

Στόχος είναι η άρση της υποχρεωτικότητας στον εμβολιασμό κατά του Covid-19 που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση στους υγειονομικούς, αλλά και άλλους κλάδους υπαλλήλων οι οποίοι επίσης συμπαρίστανται στις κινητοποιήσεις.

Οι άνθρωποι της υγείας ζητούν το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και την επιλογή και όχι στην επιβολή με το ζόρι. Οπως καθέ φορά το «παρών» αναμένεται να είναι δυναμικό.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (20/10) οι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν και στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Ομιλητές της συνάντησης θα είναι:

Κούβελας Δημήτρης, Καθηγητής Φαρμακολογίας & Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ο κ. Βραχνής και Χατζηαντωνίου Ιωάννης, Δικηγόρος παρα Αρείω Πάγω. Θα πραγματοποιηθεί συναυλία έκπληξη!

Κάλεσμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κάνουν οι υγειονομικοί υπάλληλοι, το Σάββατο (23/10) στις 16:00 στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας – Συγκέντρωση 23/10 στις 16:00 στο Πάρκο Ελευθερίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.