ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Μαύρες μπλούζες και φιμωμένα στόματα μπροστά στη Βουλή στη μεγάλη συγκέντρωση

Σήμερα στις 16:00 ξεκινάει η νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών όπου θα λάβει μέρος και δρώμενο με μαύρες μπλούζες και φιμωμένα στόματα.
Υγειονομικοί: Μαύρες μπλούζες και φιμωμένα στόματα μπροστά στη Βουλή στη μεγάλη συγκέντρωση

Οι υγειονομικοί πραγματοποιούν σήμερα Σάββατο στις 16:00 νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο Πάρκο Ελευθερίας δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής με την πορεία να καταλήγει μπροστά από τη Βουλή.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έχει αφήσει περίπου 7.000 υγειονομικούς σε αναστολή λόγω του ότι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Όλα αυτά την ώρα μάλιστα που η πανδημία έχει ξεφύγει στη χώρα με τα κρούσματα να είναι σταθερά πολύ υψηλά και τις ΜΕΘ γεμάτες. Το σύστημα υγείας της χώρας βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση.

Μπορεί ο πρόεδρος του ΠΟΕΔΥΝ, Μιχάλης Γιαννάκος να έχει εισηγηθεί την επιστροφή των εργαζόμενων στον υγειονομικό τομέα με τη διενέργεια 2 rapid test την εβδομάδα, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει σύντομα.

Οι υγειονομικοί, όπως αναφέρουν και στη σχετική τους ανακοίνωση, διαδηλώνουν κατά:

  • της υποχρεωτικότητας
  • του green pass
  • των διαχωρισμών
  • των αναστολών
  • της ιδιωτικοποίησης και διάλυσης της δημόσιας υγείας

Στην συγκέντρωση θα παραχωρήσουν ομιλίες ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας, Κωνσταντίνος Πουλάς και η καθηγήτρια παιδιατρικής, Βασιλική Γέμου.

Περίπου μετά τις 19:00 το απόγευμα, στην πορεία μπροστά στη Βουλή που θα ακολουθήσει της συγκέντρωσης, αναμένεται να βρεθούν άτομα με μαύρες μπλούζες και φιμωμένα τα στόματά τους!

Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι υγειονομικοί με τη συμβολική αυτή κίνηση είναι ξεκάθαρο. Όχι άλλα φιμωμένα στόματα και διαχωρισμός πολιτών λόγω του Εμβολίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Μαύρες μπλούζες και φιμωμένα στόματα μπροστά στη Βουλή στη μεγάλη συγκέντρωση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.