ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Μεγάλη συγκέντρωση στο Υγείας κατά της υποχρεωτικότητας

Για έκτη σερί ημέρα οι υγειονομικοί συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους κατά της υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Υγειονομικοί: Μεγάλη συγκέντρωση στο Υγείας κατά της υποχρεωτικότητας

Υγειονομικοί: Δεν υπάρχουν… ρεπό για τους υπαλλήλους της υγείας όσο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός τελεί σε ισχύ από την Κυβέρνηση.

Έτσι και αυτό το Σάββατο (19/2) σημείο συγκέντρωσης για χιλιάδες κόσμο αποτέλεσε το Υπουργείο Υγείας, όπου οι υγειονομικοί, αλλά και υπάλληλοι από άλλους κλάδους διαδήλωσαν.

Βασικό αίτημα η  αυτοδιάθεση και η επιλογή στο εμβόλιο και όχι η επιβολή του με σκληρά μέσα όπως η αναστολή εργασίας και η απειλή για απολύσεις.

«Εδώ υπουργείο υγείας… Εδώ υπουργείο υγείας… Είμαστε όλοι υγειονομικοί. Αγωνιζόμαστε μέρα νύχτα για ελευθερία και δωρεάν δημόσια υγεία. Έκκληση για συμπαράσταση και αλληλεγγύη. Στηρίξτε μας με την παρουσία σας», αναφέρεται σε μία από τις αφίσες των υπαλλήλων της υγείας.

Παράλληλα υπήρξε και μια όμορφη μουσική βραδιά για τους παρευρισμόμενους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκέντρωση που έγινε το Σάββατο (19/2) έξω από το Υπουργείο Υγείας

Για έκτη σερί ημέρα οι υγειονομικοί συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους κατά της υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω από τη Υπουργείο Υγείας. Για έκτη σερί ημέρα οι υγειονομικοί συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους κατά της υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω από τη Υπουργείο Υγείας. Για έκτη σερί ημέρα οι υγειονομικοί συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους κατά της υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω από τη Υπουργείο Υγείας. Για έκτη σερί ημέρα οι υγειονομικοί συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους κατά της υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω από τη Υπουργείο Υγείας.

Για έκτη σερί ημέρα οι υγειονομικοί συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους κατά της υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω από τη Υπουργείο Υγείας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Μεγάλη συγκέντρωση στο Υγείας κατά της υποχρεωτικότητας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.