ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Μεγαλειώδης πορεία στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Δυναμική πορεία και συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί υπάλληλοι την Κυριακή (13/2) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Δυναμική πορεία και συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί υπάλληλοι την Κυριακή (13/2) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Μία από τις πιο δυναμικές κινητοποιήσεις τους πραγματοποίησαν την Κυριακή οι Υγειονομικοί υπάλληλοι που συνεχίζουν τον αγώνα τους όσο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός παραμένει σε ισχύ από την Κυβέρνηση.

Αρχικά οι Υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στο σύνηθες σημείο συνάντησης στο Πάρκο Ελευθερίας (δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής δηλαδή) και στη συνέχεια ακολουθήσε δυναμική πορεία προς το Σύνταγμα.

Στην πορεία συμμετείχε πολύς κόσμος, όλων των ηλικιών που ζήτησε την ατομική επιλογή στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, και στην επιβολή του με ακραία μέτρα όπως η αναστολή εργασίας και οι απολύσεις.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν ο ιατρός χειρουργός Ευγένιος Μπαϊραμίδης και ο δικηγός Δήμος Θανάσουλας, ενώ το πρόγραμμα της κινητοποίησης περιελάμβανε και παραδοσιακή μουσική και χορό.

Οι κινητοποιήσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού θα συνεχιστούν και την Δευτέρα (14/2), καθώς θα υπάρξει νέα συγκέντρωση, αυτή τη φορά στο Υπουργείο Υγείας στην οδό Αριστοτέλους 17.

Υγειονομικοί: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από τη εκδήλωση στο Σύνταγμα

 

 

Δυναμική πορεία και συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί υπάλληλοι την Κυριακή (13/2) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Δυναμική πορεία και συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί υπάλληλοι την Κυριακή (13/2) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Δυναμική πορεία και συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί υπάλληλοι την Κυριακή (13/2) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Δυναμική πορεία και συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί υπάλληλοι την Κυριακή (13/2) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Δυναμική πορεία και συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί υπάλληλοι την Κυριακή (13/2) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Δυναμική πορεία και συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Υγειονομικοί υπάλληλοι την Κυριακή (13/2) κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ