Για ακόμη ένα Σάββατο (16/10) οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Μέχρι... τέλους είναι αποφασισμένοι να το πάνε οι υγειονομικοί υπάλληλοι που συνεχίζουν τον αγώνα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Μόνιμο σημείο συνάντησης το Πάρκο Ελευθερίας, στο οποίο οι υγειονομικοί υπάλληλοι έδωσαν βροντερό «παρών» για ένα ακόμη Σάββατο (16/10).

«Ναι στην ελεύθερη επιλογή, ναι στην Εργασία», αναφέρει ένα από τα πανό που ανήρτησαν οι υγειονομικοί με το οποίο ζητούν από την Κυβέρνηση να τους δοθεί η επιλογή το να εμβολιαστούν κατά του covid-19 εφόσον το αποφασίσουν οι ίδιοι.

Στο πλευρό τους όπως κάθε φορά, υπάλληλοι και από άλλους κλάδους στους οποίους επιβάλλεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, όπως οι εκπαιδευτικοί που διατράνωσαν και αυτοί για το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη συγκέντρωση που έκαναν οι υγειονομικοί το Σάββατο (16/10)

Για ακόμη ένα Σάββατο (16/10) οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Για ακόμη ένα Σάββατο (16/10) οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Για ακόμη ένα Σάββατο (16/10) οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.