ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Νέα δυναμική συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Μέχρι... τέλους είναι αποφασισμένοι να το πάνε οι υγειονομικοί υπάλληλοι που συνεχίζουν τον αγώνα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Υγειονομικοί: Νέα δυναμική συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Μόνιμο σημείο συνάντησης το Πάρκο Ελευθερίας, στο οποίο οι υγειονομικοί υπάλληλοι έδωσαν βροντερό «παρών» για ένα ακόμη Σάββατο (16/10).

«Ναι στην ελεύθερη επιλογή, ναι στην Εργασία», αναφέρει ένα από τα πανό που ανήρτησαν οι υγειονομικοί με το οποίο ζητούν από την Κυβέρνηση να τους δοθεί η επιλογή το να εμβολιαστούν κατά του covid-19 εφόσον το αποφασίσουν οι ίδιοι.

Στο πλευρό τους όπως κάθε φορά, υπάλληλοι και από άλλους κλάδους στους οποίους επιβάλλεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, όπως οι εκπαιδευτικοί που διατράνωσαν και αυτοί για το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη συγκέντρωση που έκαναν οι υγειονομικοί το Σάββατο (16/10)

Για ακόμη ένα Σάββατο (16/10) οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Για ακόμη ένα Σάββατο (16/10) οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Για ακόμη ένα Σάββατο (16/10) οι υγειονομικοί υπάλληλοι συγκεντρώθηκαν στο Πάρκο Ελευθερίας, στην Αθήνα, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Νέα δυναμική συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.