ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Νέα κινητοποίηση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα τους κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού οι υγειονομικοί υπάλληλοι. 
Υγειονομικοί: Νέα κινητοποίηση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Συνεχίζουνε τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους οι υγειονομικοί υπάλληλο προκειμένου ο υποχρεωτικός εμβολιασμός που επιβάλλει η Κυβέρνηση να πάψει να ισχύει.

Η νέα συγκέντρωση έγινε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (22/1/2022) και στόχο το δικαίωμα στην επιλογή του εμβολίου κατά του Covid-19 και στην αυτοδιάθεση.

Η συγκέντρωση συνοδεύθηκε και από πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, οι οποίοι γέμισαν από τις τα συνθήματα, τα πανό και τα πλακάτ των υπαλλήλων της υγείας.

«Δεν είναι ιός, είναι φασισμός» και «Υγειονομικοί κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού» ήταν τα πιο χαρακτηριστικά, ενώ τα μερικά από τα αιτήματα ήταν η άρση της αναστολής εργασίας που έχει επιβάλλει η Κυβέρνηση στους ανεμβολίαστος υπαλλήλους στον τομέα της Υγείας, αλλά και σε άλλους κλάδους.

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο από την πορεία των υγειονομικών την Κυριακή (16/1)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Νέα κινητοποίηση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.