ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Νέα πορεία στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Στους δρόμους για πολλοστή φορά βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Υγειονομικοί: Νέα πορεία στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Με ακόμη πιο δυναμικό τρόπο συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι υγειονομικοί υπάλληλοι όσο ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 παραμένει υποχρεωτικός από την Κυβέρνηση.

Έτσι το Σάββατο (26/2) οι υγειονομικοί μαζί με τα συνδικάτα πραγματοποίησαν νέα συγκέντρωση, αρχικά στην Ομόνοια και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς το Σύνταγμα.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες ο κόσμος που μετείχε ήταν πολύς, όλων των ηλικιών, ενώ συμμετείχαν και εργαζόμενοι από άλλους κλάδους.

Πάγιο αίτημα η προσωπική επιλογή στον εμβολιασμό και όχι η επιβολή του δια της υποχρεωτικότητας με σκληρά μέτρα όπως η αναστολή εργασίας κ.α.

«Καμία απόλυση υγειονομικών. Μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία. Οχι στους διαχωρισμούς, τις διώξεις και την καταστολή», ανέφερε ένα από τα πολλά πανό και πλακάτ που κρατούσαν οι υπάλληλοι των επαγγελμάτων υγείας.

Ένα άλλο σημείωνε: «Τα υγειονομικά πιστοποιητικά και η φτώχεια πάνε χέρι χέρι».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την κινητοποίηση σε Ομόνοια και Σύνταγμα

Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Στους δρόμους και το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου βγήκαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι προκειμένου να διαδηλώσουν κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Νέα πορεία στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.