ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Νέα συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας – Στο πλευρό τους τα ΜΑΤ! (vid+pics)

Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι έκοψαν μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους.
Υγειονομικοί: Νέα συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας – Στο πλευρό τους τα ΜΑΤ! (vid+pics)

Στο Πάρκο Ελευθερίας για μία ακόμη Κυριακή (30/1) πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι. Πάγιο αίτημά τους να καταργηθεί από την Κυβέρνηση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του Covid-19. και να υπάρχει το δικαίωμα της επιλογής και της αυτοδιάθεσης.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία ως τη Βουλή με τη συμμετοχή να είναι δυναμική και να συμμετέχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών και από διάφορα επαγγέλματα.

Μάλιστα οι υγειονομικοί έκοψαν και τη βασιλόπιτά τους για το νέο έτος.

Αυτό το οποίο αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι στο πλευρό τους στάθηκαν και άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι όπως συνήθως συνοδεύουν κάθε πορεία που γίνεται στις πόλεις της Ελλάδας.

Οπως μπορείτε να δείτε από στη φωτογραφία παρακάτω ο άνδρας των ΜΑΤ κρατά ανάποδα την ασπίδα του ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους υγειονομικούς.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την πορεία που πραγματοποίησαν την Κυριακή (30/1) οι Υγειονομικοί

Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους για το νέο έτος.

 

Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους για το νέο έτος. Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους για το νέο έτος. Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους για το νέο έτος. Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους για το νέο έτος. Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους για το νέο έτος. Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους για το νέο έτος. Νέα συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, οι οποίοι μάλιστα έκοψαν και την πίτα τους για το νέο έτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Νέα συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας – Στο πλευρό τους τα ΜΑΤ! (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.