ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: «Όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου και τους εκβιασμούς»

Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας από τους υγειονομικούς με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επιβάλλει η κυβέρνηση.
Υγειονομικοί: «Όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου και τους εκβιασμούς»

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν υγειονομικοί με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας για τους ανεμβολίαστους και το γεγονός πως αρκετοί θα χάσουν τις δουλειές τους.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών που θα ξεκινήσει από τις 1 Σεπτεμβρίου και όσοι δεν «υπακούσουν» θα χάσουν τις δουλειές τους.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, αρκετοί είναι οι υγειονομικοί που θα κρεμάσουν την ιατρική τους ποδιά και οι αντιδράσεις συνεχώς αυξάνονται.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας απέναντι από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα, με τους γιατρούς και νοσηλευτές να λένε «όχι» στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

«Όχι στην υποχρεωτικότητα, στους εκβιασμούς, στους διαχωρισμούς», έγραφε χαρακτηριστικά το πανό που ανάρτησαν, ενώ ένα άλλο έγραφε: «Όχι στον υγειονομικό φασισμό, στον φόβο, στην τρομοκρατία».

Θυμίζουμε πως μέχρι τη 1 Σεπτεμβρίου έχει δοθεί διορία σε όσους εργάζονται στα νοσοκομεία να έχουν ολοκληρώσει την πρώτη δόση του εμβολίου και ο πλήρης εμβολιασμός να ολοκληρωθεί μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΟΕΔΗΝ αποφάσισε να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις αντιδρώντας στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (26/8) αποφασίστηκε πανελλαδική στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 15:00, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και συγκεντρώσεις.

Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία Αττικής θα συγκεντρωθούν στις 11:00 στο υπουργείο Υγείας, στη Θεσσαλονίκη στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης και στην Περιφέρεια στις κατά τόπους ΥΠΕ και στις πύλες των Νοσοκομείων.

Δείτε φωτογραφίες: 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας υγειονομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Νίκος Ευαγγελάτος αυτή τη φορά δεν άφησε τον κ. Βασιλείου να μιλήσει… (vid)

Η Κυβέρνηση απέτυχε σε όλα και τα τιμωρητικά μέτρα ήταν ο αγαπημένος της μονόδρομος

Survivor Τριαντάφυλλος: Που κάνει διακοπές ο δημοφιλής πρώην παίκτης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: «Όχι στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου και τους εκβιασμούς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.