ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Μία ακόμη δυναμική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί υπάλληλοι, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Υγειονομικοί: Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Υγειονομικοί: Με μαζική συμμετοχή και δυνατό παλμό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (19/12) Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους υπαλλήλους στον τομέα της υγείας.

«Παιδεία, υγεία, ελευθερία, με κορονοϊό μας πήρατε τα τρία», ήταν το κεντρικό σύνθημα των χιλιάδων συμμετεχόντων που ζήτησαν για μία ακόμη φορά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να καταργηθεί.

Βεβαίως οι υγειονομικοί ζήτησαν το δικαίωμα στην επιλογή για όποιον θέλει να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 και όχι αυτό να επιβάλλεται με σκληρά μέτρα.

Έτσι απαντες ζήτησαν επίσης την αναίρεση της αναστολής εργασίας την οποία η Κυβέρνηση έχει επιβάλλει σε χιλιάδες εργαζομένους στον τομέα της υγείας και όχι μόνο.

Το ραντεβού δόθηκε αρχικά στις 14:00 στο Πάρκο Ελευθερίας που βρίσκεται δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πορεία προς το σύνταγμα.

Εκτός από τους υγειονομικούς το «παρών» έδωσαν και άλλοι πολίτες, ενώ στη συγκέντρωσαν ακούστηκαν ομιλίες από διακεκριμένους καθηγητές, γιατρούς και νομικούς.

Υγειονομικοί: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από την συγκέντρωση και την πορεία

Μία ακόμη δυναμική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν οι υγειονομική υπάλληλοι, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Πάρκο Ελευθερίας. Μία ακόμη δυναμική συγκέντρωση και πορεία πραγματοποίησαν οι υγειονομική υπάλληλοι, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Πάρκο Ελευθερίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.