ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» (pics & vid)

Οι Υγειονομικοί αντιδρούν στις αποφάσεις της Κυβέρνησης με νέα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα».
Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» (pics & vid)

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας αποφάσισαν να κάνουν οι υγειονομικοί έξω από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» δίνοντας μια ηχηρή απάντηση στα μέτρα που έχει αποφασίσει η Ελληνική Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με αυτά, περισσότεροι από 7000 υγειονομικοί έχουν τεθεί σε αναστολή εργασίας εξαιτίας της απόφασης τους να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19.

Για αυτόν τον λόγο, μετά την μεγάλη συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου 20/11 στο Πάρκο Ελευθερίας, οι υγειονομικοί, εμβολιασμένοι και μη έδωσαν βροντερό παρών στέλνοντας το δικό τους μήνυμα κατά των μέτρων διαχωρισμού.

Θυμίζουμε πως η Κυβέρνηση επιμένει να κρατάει στον «πάγο» όλους αυτούς τους εργαζόμενους παρότι τα κρούσματα στην Ελλάδα σπάνε κάθε ρεκόρ.

Δείτε μερικές εικόνες και βίντεο από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών έξω από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα»:

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» (pics)

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» (pics & vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.