ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του Εμβολίου την Τετάρτη 17/11 στο Υπουργείο Υγείας

Συνεχίζουν τις συχνές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οι υγειονομικοί που είναι κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.
Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του Εμβολίου την Τετάρτη 17/11 στο Υπουργείο Υγείας

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του Εμβολίου κατά του Κορονοϊού θα κάνουν οι υγειονομικοί αύριο, Τετάρτη 17/11.

Η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά από το Υπουργείο Υγείας στις 10 το πρωί αλλά και το Πολυτεχνείο στις 11.

Η τελευταία οργανωμένη διαμαρτυρία των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Ελευθερίας πριν από 3 μέρες, το Σάββατο 13/11.

Υγειονομικοί, εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, άτομα που έχουν μπει σε αναστολή λόγω της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών αλλά και οποιοσδήποτε απλός πολίτης είναι κατά των αυταρχικών μέτρων που παίρνει η Κυβέρνηση καλούνται να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία.

Τριάντα δομές Υγείας και της Αττικής αλλά και ΕΚΑΒ αναμένεται να συμμετέχουν στην συγκέντρωση.

Τα αιτήματα που των υγειονομικών είναι απλά και συγκεκριμένα και θα συνεχίσουν να τα απαιτούν οι αγανακτισμένοι πολίτες μέχρι να ακουστούν.

Οι Υγειονομικοί διαδηλώνουν κατά του διαχωρισμού που επικρατεί λόγω των μέτρων, κατά των αναστολών που δέχονται οι εργαζόμενοι που δεν δέχονται να κάνουν το εμβόλιο, του Green pass και της ιδιωτικοποίησης και διάλυσης της Δημόσιας Υγείας.

υγειονομικοί

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του Εμβολίου την Τετάρτη 17/11 στο Υπουργείο Υγείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.