ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσυνέδριο της ΝΔ

Νέα κινητοποίηση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έκαναν οι υγειονομικοί, αυτή τη φορά στα Γιάννενα.
Υγειονομικοί: Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσυνέδριο της ΝΔ

Παρά την καταρρακτώδη βροχή οι υγειονομικοί υπάλληλοι συνέχισαν τον αγώνα τους κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Σημείο συγκέντρωσης της ξενοδοχείο «Du Lac» στα Ιωάννινα. όπου ήταν προγραμματισμένο το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Υπάλληλοι που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας και όχι μόνο, έδωσαν δυναμικό «παρών» διαδηλώνοντας υπέρ της αυτοδιάθεσης και της επιλογής στον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Να σημειώσουμε ότι στο προσυνέδριο παρόντας ήταν και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και αρκετοί Υπουργοί της Κυβέρνησης.

Θυμίζουμε σήμερα (Σάββατο 27/11) θα διεξαχθεί μία ακόμη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, συγκεκριμένα στις 16:00 στο «Πάρκο Ελευθερίας» στην Αθήνα.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από τη συγκέντρωση που έκαναν οι υγειονομικοί στα Ιωάννινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσυνέδριο της ΝΔ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.