ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Σύνταγμα (pics + video)

Συνεχίζουν την προσπάθειά του οι υγειονομικοί ενάντια της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού. Δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμα.
Υγειονομικοί: Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Σύνταγμα (pics + video)

Οι Υγειονομικοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Σύνταγμά σε μία νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι ένα θέμα το οποίο δεν έχει σταματήσει να απασχολεί. Είτε είναι υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών είτε για τους πολίτες άνω των 60, η συζήτηση γύρω από το θέμα συνεχίζεται.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η συγκέντρωση γίνεται σήμερα Τετάρτη 22/12 την ημέρα ψήφισης της παράτασης των αναστολών των υγειονομικών.

Οι Υγειονομικοί είναι σαφής για τα «θέλω» τους. Ζητούν την ακύρωση των αναστολών και την ενεργοποίησή τους στο σύστημα υγείας την ώρα που αυτό καταρρέει με τις ΜΕΘ να είναι γεμάτες και τις ελλείψεις και τα προβλήματα τραγικά.

Δυναμικό παρόν έδωσαν για άλλη μια φορά στη πλατεία Συντάγματος οι εργαζόμενοι στην υγεία και στο ΕΚΑΒ.

Στην διαμαρτυρία ακούστηκαν και συνθήματα όπως «Οι εκβιασμοί γκρεμίζουν το ΕΣΥ» όπου τονίζεται η κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο παρακάτω:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Υγειονομικοί: Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο Σύνταγμα (pics + video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.