Υγειονομικοί: Συγκέντρωση με χειροπέδες στα χέρια (pics & vids)

Δείτε φωτογραφίες και videos από ακόμα μία συγκέντρωση που έκαναν στην Αθήνα οι υγειονομικοί

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην υποχρεωτικότητα έκαναν οι εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας την Κυριακή 17 Ιουλίου.

Έδωσαν το «παρών» στο Σύνταγμα και πολλοί εξ αυτών είχαν χειροπέδες στα χέρια, με σκοπό να περάσουν συμβολικό μήνυμα.

«Έλληνες εργαζόμενοι στον κλάδο της υγείας κατά της φαρμακευτικής τυραννίας», έγραφε στα αγγλικά ένα πανό που εμφάνισαν οι συγκεντρωμένοι.

«Είναι πολλά-πολλά, τσιράκια του Μπουρλά», φώναζαν ρυθμικά.

«Health – Freedom – Democracy», ακούστηκε επίσης.

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, αλλά πολλά ΜΜΕ απαξιούν/θάβουν, οι υγειονομικοί δεν σταματούν να βγαίνουν στους δρόμους της Αθήνας (και όχι μόνο).

Είναι πάντοτε αρκετοί, έχουν παλμό, διαδηλώνουν ειρηνικά και, το σημαντικότερο, λένε αλήθειες.

Την ώρα που ο λαός αυτής της χώρας βιώνει τον πιο ιστορικό τραγέλαφο της νεότερης ιστορίας του – όσον αφορά την υγειονομική προστασία, ο μόνος υγιής πυρήνας ελευθερίας και αξιοπρέπειας που έχει απομείνει όρθιος και μονίμως στις επάλξεις, είναι οι 7.000 υγειονομικοί σε αναστολή.

Σύμφωνα με τις τοποθετήσεις υπουργείου Υγείας και «μαϊνταλόγων» ο ιός μπαίνει και δεν μπαίνει σε κλειστούς χώρους, τα εμβόλια πιάνουν και δεν πιάνουν τις νέες μεταλλάξεις, η 4η δόση έχει και δεν έχει χρησιμότητα, η υπερδοσολογία ενέχει και δεν ενέχει κινδύνους, οι εμβολιασμένοι προστατεύονται και δεν προστατεύονται από τη διασωλήνωση, η επιδημία «ξαφνικίτιδας» είναι και δεν είναι τυχαίο φαινόμενο.

Επίσης οι Έλληνες πολίτες χρειάζονται πενθήμερη καραντίνα σε περίπτωση που βρεθούν θετικοί, άλλα οι τουρίστες δεν χρειάζονται γιατί ο πελάτης και ο επενδυτής έχει πάντα δίκιο και γιατί δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το παχύ πορτοφόλι τους, για το οποίο ο Κ. Μητσοτάκης δηλώνει πως είναι ο λόγος που δεν μειώνει ΕΦΚ και ΦΠΑ στα καύσιμα που χρυσοπληρώνουν οι φτωχοποιημένοι Έλληνες.

Οι Υγειονομικοί εν δράσει:

Υγειονομικοί: Συγκέντρωση με χειροπέδες στα χέρια (pics & vids)