ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικαρία: Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. για την 35χρονη

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, στην Ικαρία.
Ικαρία: Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. για την 35χρονη

Ικαρία: Εξελίξεις στην έρευνα για τον εντοπισμό της 35χρονης Νάταλι Κρίστοφερ.

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, στην Ικαρία.

Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (7/8) κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από τα κεντρικά των Αθηνών, έφυγε εκτάκτως για το νησί του Αιγαίου προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση.

Η παραπάνω ενέργεια δείχνει ότι η Αστυνομία δεν αντιμετωπίζει πια το φάκελο «Νάταλι Κρίστοφερ» σαν μια απλή εξαφάνιση και ψάχνει να δει αν πίσω από αυτή την ιστορία κρύβεται κάτι άλλο.

Ήδη από το βράδυ της Τρίτης (6/8), αστυνομικοί με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού του κινητού έφτασαν στην Ικαρία με ελικόπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να σαρώσουν το νησί και να ψάξουν το κινητό της εξαφανισθείσας.

Σύμφωνα με  πληροφορίες από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από την εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού βρίσκεται ο 38χρονος σύντροφος της.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, δεν υπάρχει καμία επίσημη μαρτυρία στις αρχές που θα αναφέρει ότι εθεάθη η αστροφυσικός να πηγαίνει για τρέξιμο ή να τρέχει σε μονοπάτι.

Παράλληλα, συνεχίζονται, από αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές, οι έρευνες, με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της αστυνομίας στη δύσβατη περιοχή Κεραμέ, ενώ με τη φωτογραφία της αστροφυσικού αναζητούν ταυτόχρονα κάποιον άνθρωπο που μπορεί να την είδε και ίσως να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

Ταυτόχρνα, συνεργάτες και φίλοι της Νάταλι ζητούν κατεπειγόντως 8 αεροπορικές θέσεις από την Κύπρο προς την Αθήνα ώστε να μεταβούν το συντομότερο δυνατό στην Ικαρία για να συνδράμουν εθελοντικά τις έρευνες για εντοπισμό της, επιχειρώντας υπό τον προσφάτως αφυπηρετήσαντα Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράνγκολα.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ικαρία: Ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. για την 35χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.