ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικαρία: Θρίλερ με την εξαφάνιση της αστροφυσικού (vids)

Ικαρία: Η 35χρονη Νάταλι Κρίστοφερ έχει εξαφανιστεί και το… θρίλερ γύρω από την αναζήτησή της διαθέτει συγκλονιστικά στοιχεία.
Ικαρία: Θρίλερ με την εξαφάνιση της αστροφυσικού (vids)

Ικαρία: Η 35χρονη Νάταλι Κρίστοφερ έχει εξαφανιστεί και το… θρίλερ γύρω από την αναζήτησή της διαθέτει συγκλονιστικά στοιχεία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η καμαριέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε η τουρίστρια ανέφερε πως άκουσε φωνές από το δωμάτιό της, λίγες ώρες προτού χαθούν τα ίχνη της γυναίκας!

Σύμφωνα με το Sigmalive, το τελευταίο στίγμα που εντοπιζόταν από το κινητό τηλέφωνο της αγνοούμενης, ήταν από την περιοχή των «Φούρνων». Αυτό συνέβαινε επειδή το κινητό της τηλέφωνο «έπαιρνε σήμα» από το απέναντι νησί και όχι από αυτό της Ικαρίας. Ωστόσο από την ώρα που απενεργοποιήθηκε η κεραία στους «Φούρνους», εντοπίστηκαν νέα στίγματα από το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, που οδηγούν σε συγκεκριμένη περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Το δηκτικό ποστάρισμα του Βέλεθ

«Χρειάζομαι από την Google και το Facebook να αποκαλύψουν την τοποθεσία του κινητού της κοπέλας. Το κινητό της είναι ανοιχτό για περισσότερες από 24 ώρες και αδυνατούμε να βρούμε την ακριβή της τοποθεσία. Σταματήσαμε να την καλούμε για να κρατήσει η μπαταρία» δήλωσε ο ίδιος.

Ικαρία: Τι είπε η καμαριέρα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει η αποκαλυπτική δήλωση της καμαριέρας στον ξενοδόχο και την ΕΛ.ΑΣ.: «Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ».

Οι αστυνομικές Αρχές του νησιού φέρονται να έχουν εντοπίσει κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ζευγαριού! Ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν το αίμα που βρέθηκε οφείλεται σε φυσικά αίτια ή σε κάποιο χτύπημα. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, το πρωί εκείνης της ημέρας είχε ανοίξει η μύτη της 35χρονης.

Οι Αρχές σφράγισαν από την πρώτη στιγμή το δωμάτιο που διέμενε το ζευγάρι από τις 3 Αυγούστου Ο σύντροφος της αστροφυσικού φιλοξενείται, από τη Δευτέρα, σε άλλο δωμάτιο του ίδιου καταλύματος.

Την ίδια ώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φίλοι και συγγενείς της αγνοούμενης κάνουν δημόσια έκκληση σε όποιον έχει την οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ικαρία: Θρίλερ με την εξαφάνιση της αστροφυσικού (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.