ΚΟΙΝΩΝΙΑ

IKEA: Λανσάρει την e-eat.gr και μπαίνει δυναμικά στο φαγητό!

Η ΙΚΕΑ ετοιμάζεται να κάνει τη διαφορά και στο χώρο του φαγητού!
IKEA: Λανσάρει την e-eat.gr και μπαίνει δυναμικά στο φαγητό!

Όλοι γνωρίζουμε την ΙΚΕΑ ως μία εταιρία που λανσάρει έπιπλα και εξοπλίζει όλο το σπίτι σε παγκόσμιο επίπεδο με τεράστια επιτυχία.

Ωστόσο έχει και άλλα πράγματα τα οποία μάλιστα της αποφέρουν τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτά είναι φυσικά τα εστιατόρια της.

Πολλοί κατά τη διάρκεια των αγορών τους, θέλουν να ξεκουραστούν και να φάνε κάτι, με τη δραστηριότητα αυτή να αγγίζει το 5-6% τους τζίρου της.

Μάλιστα στην Ελλάδα και στο Athens Mall, έχουμε ήδη εστιατόριο που ο πελάτης δεν έρχεται σε επαφή με προσωπικό, επιλέγει τα πιάτα του και πληρώνει με κάρτα προκειμένου να φάει.

Έτσι, τα μεγάλα μυαλά πίσω από την ΙΚΕΑ δεν επρόκειτο να αφήσουν την ευκαιρία αυτή να πάει χαμένη και αλλάζουν τα πράγματα.

Η ΙΚΕΑ φέρνει την e-eat.gr!

Η απόφαση λοιπόν έχει παρθεί και η ΙΚΕΑ, με εντολή του ιού του ιδρυτή τους, του Mathias Kamprad, θα αρχίσει και τα delivery.

Θα δημιουργήσει την εταιρία e-eat.gr η οποία θα είναι αντίστοιχη του e-food και της wolt, με τον καταναλωτή να παραγγέλνει από το κινητό του.

Σίγουρα πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη που μπαίνει στο παιχνίδι και δεν αποκλείεται να αλλάξει τελείως τις ισορροπίες στο χώρο αυτόν.

Ο τομέα του delivery ήδη έχει δεχτεί πολλές αλλαγές και στο μέλλον αναμένεται να δούμε ακόμα περισσότερες με τα λεφτά να είναι… πολλά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «IKEA: Λανσάρει την e-eat.gr και μπαίνει δυναμικά στο φαγητό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.