ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: Πατέρας σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Μηλέα Ζαχάρως στην Ηλεία, όπου ένας πατέρας φέρεται να σκότωσε το γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Μία ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στο χωριό Μηλέα του Δήμου Ζαχάρως λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ, όταν ο 86χρονος πατέρας μετά από διαπληκτισμό με το 45χρονο γιο του, τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ...
Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: Πατέρας σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Μηλέα Ζαχάρως στην Ηλεία, όπου ένας πατέρας φέρεται να σκότωσε το γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μία ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στο χωριό Μηλέα του Δήμου Ζαχάρως λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ, όταν ο 86χρονος πατέρας μετά από διαπληκτισμό με το 45χρονο γιο του, τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαραθώνας: Θρίλερ με πτώμα μέσα σε θερμοκήπιο

Ο ηλικιωμένος προφανώς μετανιωμένος για την πράξη του, έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοπυροβολήθηκε. Εδώ και λίγη ώρα, βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη στο χωριό, όπου ερευνά τις συνθήκες του εγκλήματος.

Πηγή: ilialive.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: Πατέρας σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.