ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Νέα τιμολόγια από τους παρόχους για το Σεπτέμβριο – Έρχονται αυξήσεις!

Το ηλεκτρικό ρεύμα συνεχίζει να παίρνει την ανιούσα και φαίνεται ότι τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει.
Ηλεκτρικό ρεύμα: Νέα τιμολόγια από τους παρόχους για το Σεπτέμβριο – Έρχονται αυξήσεις!

Ακόμα μεγαλύτερες αυξήσεις αναμένεται να έχουμε στο ηλεκτρικό ρεύμα το Σεπτέμβριο που έρχεται, με τους παρόχους, να ανακοινώνουν τα νέα τους τιμολόγια.

Αυτό θα δώσει ευκαιρία όπως φαίνεται σε πολλούς καταναλωτές να αποφασίσουν σε ποια εταιρία θα δεσμευτούν, αφού ο καθένας ψάχνει το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Σίγουρα τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα, μόνο θετικά δεν μπορούν να θεωρηθούν, αφού τον Αύγουστο, είχα τιμή της κιλοβατώρας από 0,486- 0,60 ευρώ.

Ωστόσο η κυβέρνηση αποφάσισε να βοηθήσει δίνοντας εκείνη τα 33,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα και προσγείωσε την τιμή στα 15-17 λεπτά.

Τα πράγματα όπως προείπαμε όμως θα αλλάξουν το Σεπτέμβριο, αφού η κιλοβατώρα αναμένεται να φτάσει ακόμα και τα 0,80 ευρώ, αφού υπήρξε μεγάλη αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου και των τιμών της χονδρικής στην ηλεκτρική ενέργεια.

Κάτι τέτοιο αναγκάζει την κυβέρνηση να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την κρατική επιδότηση και να τη φτάσει στα 0,41-0,45 ευρώ.

Η κατάσταση είναι πραγματικά τραγική, με τις επιδοτήσεις αυτές σίγουρα να μην μπορούν να παραμείνουν επ’ αόριστον.

Έτσι θα πρέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του να βρουν μία πιο σταθερή λύση, προκειμένου επιτέλους ο πολίτης να ηρεμήσει από τις αυξήσεις που παρουσιάζει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεκτρικό ρεύμα: Νέα τιμολόγια από τους παρόχους για το Σεπτέμβριο – Έρχονται αυξήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.