ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Σοκ, τον κατασπάραξαν τα σκυλιά που τάιζε (vid)

Ηλεία: Aνατριχιαστική υπόθεση, καθώς ο φύλακας ενός συσκευαστηρίου αγροτικών προϊόντων βρέθηκε νεκρός, κατασπαραγμένος από σκυλιά.
Ηλεία: Σοκ, τον κατασπάραξαν τα σκυλιά που τάιζε (vid)

Ηλεία: Μια ανατριχιαστική υπόθεση έχουμε στα Λεχαινά Ηλείας. Ο φύλακας ενός συσκευαστηρίου αγροτικών προϊόντων βρέθηκε νεκρός στον χώρο της επιχείρησης, κατασπαραγμένος από σκυλιά.

Το αιμορραγικό σοκ από επίθεση σκύλων είναι η πλέον πιθανή αιτία θανάτου 56χρονου φύλακα ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος με πολλαπλά τραύματα σε χέρια και πόδια λίγα μέτρα από κεντρικό κτίριο συσκευαστηρίου στον Κάμπο Ηλείας, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 56χρονος ήταν κάτοικος Αμαλιάδας, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ενώ εργαζόταν ως φύλακας στο συσκευαστήριο του Κάμπου.

Ήταν λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, όταν ο φύλακας εντοπίστηκε από διερχόμενο ξαπλωμένος και αιμόφυρτος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου στην βόρεια πλευρά. Ο άνθρωπος που τον είδε, δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί στον χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο άγρια σκυλιά που έμοιαζαν με ποιμενικούς.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα.

Οι άνδρες κατάφεραν να πλησιάσουν τον άτυχο άνδρα τον οποίο είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά. Ο ιατροδικαστής θα εξετάσει αν είχε προηγηθεί ο θάνατος του φύλακα από παθολογικά αίτια πριν τον κατασπαράξουν τα σκυλιά, ή αν ο θάνατος προκλήθηκε από την επίθεση των άγριων σκύλων.

Εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος φύλακας κάποιες φορές τάιζε αυτά τα σκυλιά.

Ηλεία: Δείτε παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ από το συγκλονιστικό συμβάν

Ηλεία: Σοκ, τον κατασπάραξαν τα σκυλιά που τάιζε (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνοτουρκικά – ΥΠ.ΕΞ.: «Δεν έχουμε λάβει πρόσκληση για επαφές από την Τουρκία»

Ελληνικός κλασικός αθλητισμός 124 χρόνια μετά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεία: Σοκ, τον κατασπάραξαν τα σκυλιά που τάιζε (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.