ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Τραγωδία στην άσφαλτο, νεκροί δύο φίλοι 17 και 18 ετών

Ασύλληπτη τραγωδία χτύπησε την Ηλεία με τραγικούς “πρωταγωνιστές” δύο παιδιά. Δύο φίλους, ηλικίας 17 και 18 ετών… Σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν λίγο στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσιας κοντά στον Κακόβατο Ζαχάρως. Από τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ένα όχημα το ένα βρέθηκε εγκλωβισμένο σε αυτό και το δεύτερο εκτινάχθηκε εκτός αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο μάρκας...
Ηλεία: Τραγωδία στην άσφαλτο, νεκροί δύο φίλοι 17 και 18 ετών

Ασύλληπτη τραγωδία χτύπησε την Ηλεία με τραγικούς “πρωταγωνιστές” δύο παιδιά. Δύο φίλους, ηλικίας 17 και 18 ετών…

Σοβαρό τροχαίο συνέβη πριν λίγο στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσιας κοντά στον Κακόβατο Ζαχάρως.

Από τα δύο άτομα που επέβαιναν στο ένα όχημα το ένα βρέθηκε εγκλωβισμένο σε αυτό και το δεύτερο εκτινάχθηκε εκτός αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξτράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα σε ελαιοστάσιο, όπου χτύπησε σε ελαιόδεντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκροί είναι ο νεαρός συνεπιβάτης (πιθανόν 17 ετών) και ο συνομήλικος (18-19) οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 18χρονος οδηγός του αυτοκινήτου μετέβη στη Ζαχάρω για να πάρει τον 17χρονο φίλο του που είχε ταξιδέψει από την Αθήνα με το ΚΤΕΛ.

Οι δύο τους επέστρεφαν στο χωριό του πρώτου στους Ταξιάρχες όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μαύρο Mercedes εξετράπη της πορείας του και κατέληξε μέσα σε ελαιοστάσιο.

Από τις προσκρούσεις του οχήματος στα δέντρα, ο 18χρονος οδηγός εκτινάχθηκε, ενώ ο 17χρονος που έχασε τη ζωή του εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα.

Πηγή: ilialive.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεία: Τραγωδία στην άσφαλτο, νεκροί δύο φίλοι 17 και 18 ετών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.