ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλεία: Τροχαίο ατύχημα – Βυτιοφόρο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι (vid)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ηλεία, στη συνδετήρια οδό μεταξύ Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και της Ε.Ο. Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας, στις Κολιρέικες Παράγκες. Πιο συγκεκριμένα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βυτιοφόρο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι πλησίον του δρόμου. Στο όχημα εκτός από...
Ηλεία: Τροχαίο ατύχημα – Βυτιοφόρο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι  (vid)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι της Πέμπτης στην Ηλεία, στη συνδετήρια οδό μεταξύ Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και της Ε.Ο. Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας, στις Κολιρέικες Παράγκες.

Πιο συγκεκριμένα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βυτιοφόρο, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε αρδευτικό κανάλι πλησίον του δρόμου. Στο όχημα εκτός από τον οδηγό επέβαινε ακόμη ένα άτομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Νεκρή δημοτική υπάλληλος που έπεσε από μπαλκόνι

Και οι δύο διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο του Πύργου, ενώ από την πτώση προκλήθηκε ζημιά στο αρδευτικό κανάλι.

Πηγή: patrisnews.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλεία: Τροχαίο ατύχημα – Βυτιοφόρο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.