ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλίας Μόσιαλος: Ντροπή – Ελεεινή βλασφημία της Παναγίας, σε δήθεν «χιουμοριστική» ανάρτηση του!

Αυτοί είναι οι σοβαροί «ειδικοί» ; Παραμονές Χριστουγέννων, ο Ηλίας Μόσιαλος ανάρτησε μια εμετική «γελοιογραφία» που αποτελεί φρικτή βλασφημία για την Παναγία!
Ηλίας Μόσιαλος: Ντροπή – Ελεεινή βλασφημία της Παναγίας, σε δήθεν «χιουμοριστική» ανάρτηση του!

Είναι απόλυτο και ξεκάθαρο πως η επιστήμη και ο επιστήμονας, δεν μπορεί να συνυπάρχει με την ανηθικότητα, την ασέβεια και την προσβολή προς το συνάνθρωπο, και πόσο μάλλον να κάνει χρήση χυδαίου χιούμορ που προσβάλλει το θρησκευτικό συναίσθημα των οποιονδήποτε πιστών. Ο Ηλίας Μόσιαλος έχει προ πολλού ξεπεράσει αυτούς τους ενδοιασμούς, και εχθές ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας, φτάνοντας στο σημείο να χλευάζει με ελεεινό τρόπο την Παναγία και τον μνήστορα της Ιωσήφ!

Γνωρίζαμε πως ο κ. Μόσιαλος τρέφει μίσος για την Ορθοδοξία, άλλα πλέον αποθρασύνθηκε και δεν κρατά ούτε τα προσχήματα!

Ενώ οδεύουμε προς τη μέγιστη εορτή της Ορθοδοξίας – τα Χριστούγεννα, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας ανέβασε στο facebook μια κατάπτυστη, αδιάντροπη και βλάσφημη «γελοιογραφία», που υποτίθεται πως θίγει το θέμα των «αρνητών» και παριστάνει 2 ηθοποιούς που υποδύονται την Παναγία και τον Ιωσήφ, να έχουν έναν διάλογο που κοροϊδεύει και αμφισβητεί το αειπάρθενο της Θεοτόκου!

Ορίστε «επιστήμονες» που μπαίνουν σε υπεύθυνες θέσεις για την πανδημία, γίνονται και εκπρόσωποι της κυβέρνησης και εισηγητές μέτρων! Ορίστε σοβαροί «ειδικοί»! Νέο – σκοταδιστές και ασέβαστοι, βλασφημούν την Παναγία και τον Ιωσήφ για να κάνουν βλακώδες χιουμοράκι! Ορίστε προσωπικότητες που βγαίνουν σε τηλε – παράθυρα για να κουνήσουν το δάχτυλο! Προσβάλλουν το θρησκευτικό αίσθημα εκατομμυρίων πιστών, και μετά ζητούν ο κόσμος να τους παίρνει στα σοβαρά και να σέβεται την επιστημονοσύνη τους!

Τρομάρα μας για κράτος!

Επιστήμονας που υποτίθεται πως ασκεί σοβαρό έργο, καταχράται το ανεξίκακο πνεύμα της Ορθοδοξίας για να παίρνει το θράσος να βλασφημεί την Παναγία. Και μάλιστα να το κάνει άνθρωπος που έχει διατελέσει και υπουργός! Ο κ. Μόσιαλος οφείλει να κατεβάσει αυτή τη διεστραμμένη ανάρτηση, που αποτελεί κακόβουλη βλασφημία και προσβολή της Χριστιανικής θρησκείας.

Θα είναι μια καλή αρχή για να ξεσκοτιστεί λίγο ο θολωμένους νους του καθηγητή. Αν δεν έχει την ανθρωπιά να το κάνει για να μη προσβάλλει την Παναγία και τους Χριστιανούς σε αυτές τις Άγιες μέρες, τουλάχιστον ας το κάνει για να μην είναι απολίτιστος και ασυνεπής ως επιστήμονας.

 

Η απεχθής και βλάσφημη ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλίας Μόσιαλος: Ντροπή – Ελεεινή βλασφημία της Παναγίας, σε δήθεν «χιουμοριστική» ανάρτηση του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.