ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένη έστησε παγίδα στους απατεώνες με τα τροχαία

H 74χρονη από τη Λάρισα αντέδρασε υποδειγματικά
Ηλικιωμένη έστησε παγίδα στους απατεώνες με τα τροχαία

Την ψυχραιμία να σκεφτεί αστραπιαία, να μην πανικοβληθεί αλλά και να παγιδέψει τους γνωστούς πλέον απατεώνες με τα τροχαία είχε μια ηλικιωμένη γυναίκα από την Λάρισα.

Πιο συγκεκριμένα, η 74χρονη γυναίκα δέχθηκε ξαφνικά ένα τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο οποίος της συστήθηκε ως αστυνομικός. Αφού την ενημέρωσε για την… ιδιότητά του, ισχυρίστηκε ότι η κόρη της είχε προκαλέσει τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια έγκυο γυναίκα και της ζήτησε το ποσό των 40.000 ευρώ προκειμένου να αποφύγει της νομικές συνέπειες.

Πώς τους έστησε παγίδα η ηλικιωμένη 

Άμεσα η γυναίκα από τη Λάρισα αντιλήφθηκε ότι το τηλεφώνημα επρόκειτο για απάτη και πίσω από τη φωνή του άνδρα, που της μιλούσε βρισκόταν ένας απατεώνας, που είχε απώτερο σκοπό να την κλέψει.

Ωστόσο, αντί να κλείσει το τηλέφωνο εκείνη εξακολούθησε να μιλά με τους απατεώνες παριστάνοντας την αναστατωμένη. Μάλιστα, τους έστησε και παγίδα ρίχνοντάς τους απευθείας στα χέρια των Αρχών. Τι έκανε λοιπόν; Συμφώνησε να δώσει το χρηματικό ποσό κλείνοντας ραντεβού μαζί τους, αλλά την ίδια ώρα ενημέρωσε και την Ασφάλεια για το τηλεφώνημα που δέχθηκε.

Στο τόπο όπου κλείστηκε το ραντεβού εμφανίστηκε μια γυναίκα από τη Βουλγαρία, 59 ετών η οποία ακινητοποιήθηκε από την Αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλικιωμένη έστησε παγίδα στους απατεώνες με τα τροχαία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.