ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλικιωμένος έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού -Δύο πολίτες τον ανέσυραν από τη θάλασσα

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 90 ετών, έπεσε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στα νερά του Θερμαϊκού, μεταξύ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου και του Μεγάρου Μουσικής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Τον ηλικιωμένο είδαν περαστικοί και δύο εξ αυτών τον ανέσυραν από τη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πλωτό του Λιμενικού Σώματος, καθώς και δικυκλιστής...
Ηλικιωμένος έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού -Δύο πολίτες τον ανέσυραν από τη θάλασσα

Ένας ηλικιωμένος άνδρας, ηλικίας περίπου 90 ετών, έπεσε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στα νερά του Θερμαϊκού, μεταξύ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου και του Μεγάρου Μουσικής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Τον ηλικιωμένο είδαν περαστικοί και δύο εξ αυτών τον ανέσυραν από τη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και πλωτό του Λιμενικού Σώματος, καθώς και δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του.

Ο ηλικιωμένος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο “Νοσοκομείο Παπανικολάου” για προληπτικούς λόγους.

Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες της πτώσης στη θάλασσα διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλικιωμένος έπεσε στα νερά του Θερμαϊκού -Δύο πολίτες τον ανέσυραν από τη θάλασσα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.