ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίλιον: Συναγερμός, κλείνουν πέντε παιδικοί σταθμοί μετά από κρούσματα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ίλιον μετά την είδηση ότι εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους πέντε παιδικών σταθμών. Άμεσα ανέλαβε δράση ο δήμος Ιλίου που αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας των παιδικών σταθμών στον Ίλιονς προκειμένου να προστατευτεί η υγεία τόσο των παιδιών όσο και των υπολοίπων εργαζόμενων. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος...
Ίλιον: Συναγερμός, κλείνουν πέντε παιδικοί σταθμοί μετά από κρούσματα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Ίλιον μετά την είδηση ότι εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού σε εργαζόμενους πέντε παιδικών σταθμών.

Άμεσα ανέλαβε δράση ο δήμος Ιλίου που αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας των παιδικών σταθμών στον Ίλιονς προκειμένου να προστατευτεί η υγεία τόσο των παιδιών όσο και των υπολοίπων εργαζόμενων.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι σύμφωνα, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 66619/25.09.2020 Απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία των 1ου, 2ου, 8ου, 10ου, 11ου Παιδικών Σταθμών της Διεύθυνσης Προσχολικής Αγωγής έως και τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 λόγω ανεύρεσης θετικών κρουσμάτων σε εργαζόμενους των δομών αυτών, ύστερα από διενέργεια διαγνωστικών μοριακών τεστ ανίχνευσης Covid-19 που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου στο πλαίσιο της αποφυγής διασποράς του ιού, με σκοπό την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των παιδιών, των οικογενειών και των εργαζόμενων.

Στους χώρους των παραπάνω Παιδικών Σταθμών έχουν ήδη υλοποιηθεί απολυμάνσεις και τέθηκαν άμεσα σε εφαρμογή τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα αναστολής λειτουργίας και υγειονομικού περιεχομένου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ίλιον: Συναγερμός, κλείνουν πέντε παιδικοί σταθμοί μετά από κρούσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.