ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Διαφήμιζε την… πραμάτεια του σε site ο ατηγορούμενος!

Ηλιούπολη: Ένα οργανωμένο κύκλωμα trafficking υποστηρίζουν οι συνήγοροι της 19χρονης ότι κρύβεται πίσω από την υπόθεση της, ενώ σοκάρουν οι συνθήκες κράτησής της.
Ηλιούπολη: Διαφήμιζε την… πραμάτεια του σε site ο ατηγορούμενος!

Ηλιούπολη: Ένα οργανωμένο κύκλωμα trafficking υποστηρίζουν οι συνήγοροι της 19χρονης ότι κρύβεται πίσω από την υπόθεσή της, ενώ σοκάρουν οι συνθήκες κράτησής της.

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της από τους δυο άνδρες.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας φιγουράριζαν μαζί με άλλες σε γνωστή ιστοσελίδα ερωτικών συνοδών. Ένας συνεργός του αστυνομικού φέρεται να την πήγαινε από ραντεβού σε ραντεβού και από πελάτη σε πελάτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Όταν αρνιόμουν να πάω με κάποιον πελάτη, δε μου έδινε να φάω» φέρεται να είπε η 19χρονη στους αστυνομικούς.

«Την πουλούσε, την είχε αναρτήσει σε ένα site που είχε, με συνεργούς τους οποίους τους έχει κατονομάσει στην αστυνομία, όχι ένας αλλά τρεις» υποστήριξε η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Η νεαρή κοπέλα εξετάστηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματος.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 3.109 νέα κρούσματα, 4 θάνατοι και 133 διασωληνωμένοι

ΠΑΟΚ: Εκτός προπόνησης ο Ουάρντα – Τον απέβαλε ο Λουτσέσκου!

Survivor: Ο Κόρο τον βρήκε…11 χρόνια μετά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιούπολη: Διαφήμιζε την… πραμάτεια του σε site ο ατηγορούμενος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.