ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία – «Με πολιορκούσε και με πίεζε να εκδίδομαι»

Ηλιούπολη: Και άλλη γυναίκα κατέθεσε επίσημα στις Αρχές καταγγέλλοντας τον 39χρονο αστυνομικό πως την πίεζε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής.
Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία – «Με πολιορκούσε και με πίεζε να εκδίδομαι»

Ηλιούπολη: Και άλλη γυναίκα κατέθεσε επίσημα στις Αρχές καταγγέλλοντας τον 39χρονο αστυνομικό πως την πίεζε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Νέα καταγγελία κατά του 39χρονου αστυνομικού που προφυλακίστηκε για την υπόθεση στην Ηλιούπολη. Κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη μια 19χρονη και την εξέδιδε.

Ραγδαίες οι εξελίξεις με το κύκλωμα σωματεμπορίας που αποκαλύφθηκε μετά τις καταγγελίες της 19χρονης κοπέλας από την Ηλιούπολη εις βάρος 39χρονου επίορκου αστυνομικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η συγκεκριμένη γυναίκα κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα. Ανέφερε στην αστυνομία πως ο 39χρονος που κατηγορείται -μεταξύ άλλων- για βιασμό και μαστροπεία, την πίεζε να εκδίδεται. Τόνισε πως για αρκετό καιρό την πολιορκούσε προσφέροντάς της χρήματα με σκοπό να την δελεάσει.

Η ίδια δεν ενέδωσε στον 39χρονο και κατάφερε να ξεφύγει, με την συγκεκριμένη κατάθεση να χαρακτηρίζεται «δεμένη» από τις Αρχές, οι οποίες έχουν ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν τα όσα περιέγραψε η γυναίκα.

Η κατάθεση χαρακτηρίζεται «δεμένη», με τις Αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα περιέγραψε η γυναίκα, ενώ θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη, για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη: 

Σα για Ολυμπιακό: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία, είναι στιγμή για ένα νέο κεφάλαιο»

Κούρτιτς: Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Σλοβένος-Τι αναφέρουν ιταλικές πηγές!

Survivor: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον Ηλία Μπόγδανο – Έχασε την σπλήνα του!

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία – «Με πολιορκούσε και με πίεζε να εκδίδομαι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.