ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Ντροπή! Ο αστυνομικός εμφανίστηκε στον εισαγγελέα με μπλούζα πορνογραφικής εταιρείας!

Σωρεία κακουργηματικών και πλημελημματικών πράξεων απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα στον αστυνομικό που κατηγορείται για κακοποίηση.
Ηλιούπολη: Ντροπή! Ο αστυνομικός εμφανίστηκε στον εισαγγελέα με μπλούζα πορνογραφικής εταιρείας!

Ηλιούπολη: Σωρεία κακουργηματικών και πλημελημματικών πράξεων απαγγέλθηκαν από τον εισαγγελέα στον αστυνομικό που κατηγορείται για κακοποίηση.

Ηλιούπολη: Συνολικά 14 κατηγορίες, απαγγέλθηκαν σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού, για σωρεία κακουργηματικών και πλημελημματικών πράξεων.

Όλα ξεκίνησαν μετά την σοκαριστική καταγγελία μιας 19χρονης από την περιοχή της Ηλιούπολης, Η οποία κατέθεσε στους αξιωματικούς στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, πως ο πατέρας της, την κακοποιούσε επί χρόνια.

Όπως επίσης και πως ένας αστυνομικός την κρατούσε παρά την θέληση της με την βία και απειλές. Σύμφωνα με την ίδια, ην κακοποιούσε, τη βίαζε και την εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση.

Μεταξύ των καταγγελιών εις βάρος του είναι για εμπορία ανθρώπου κατ´επαγγελμα, εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία, παράνομη οπλοκατοχή, βιασμός κατ´εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή.

Οι δύο άντρες οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα. Μάλιστα το γεγονός πως έκανε άσχημη εντύπωση ήταν πως ο αστυνομικός φορούσε μπλούζα, γνωστής πορνογραφικής εταιρείας.

Όποτε όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η κοπέλα ζούσε με όσα έχει αποκαλύψει από τα 11 της χρόνια τον… εφιάλτη τόσο από τον πατέρα της, ενώ ακόμα ήταν μικρό παιδί.

Όσο και από τον αστυνομικό όταν μεγάλωσε κάποια χρόνια με τα… βασανιστήρια να είναι ατελείωτα τόσα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα ο πατέρας και ο αστυνομικός που κακοποιούσαν και εξέδιδαν την 19χρονη

Ολυμπιακός: Τα δίνει όλα για τον θετικό Ρόνι Λόπες

Ελένη Μενεγάκη: Σιγά μην έλειπε αυτός από την εκπομπή του! Δείτε ποιον έκλεισε!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιούπολη: Ντροπή! Ο αστυνομικός εμφανίστηκε στον εισαγγελέα με μπλούζα πορνογραφικής εταιρείας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.