ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός ανάγκασε την 19χρονη να υπογράψει συμβόλαιο με τη Sirina – Καταγγελίες σοκ!

Απίστευτες καταγγελίες και αποκαλύψεις για τα όσα πέρασε η άτυχη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη με τον αστυνομικό να την αναγκάζει να υπογράψει συμβόλαιο με τη Sirina.
Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός ανάγκασε την 19χρονη να υπογράψει συμβόλαιο με τη Sirina – Καταγγελίες σοκ!

Απίστευτες καταγγελίες και αποκαλύψεις για τα όσα πέρασε η άτυχη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη με τον αστυνομικό να την αναγκάζει να υπογράψει συμβόλαιο με τη Sirina.

Όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για την τραγική υπόθεση στην Ηλιούπολη και τα όσα πέρασε η άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το protothema.gr, μία εβδομάδα πριν το βιασμό της, η 19χρονη έλαβε μέρος σε γυρίσματα ερωτικής ταινίας, έπειτα από ραντεβού που της έκλεισε ο αστυνομικός με ανθρώπους της εταιρίας Sirina.

Όπως τονίζει, ο αστυνομικός βρέθηκε στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, πριν δέκα μέρες περίπου, όπου ήταν μαζί με τη 19χρονη.

Μάλιστα τη σύστησε ως σύντροφο του και παράλληλα εξήγησε ότι θέλει να τη βάλει στον κόσμο της ερωτικής βιομηχανίας.

Άμεσα η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο με τη Sirina και άρχισαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, που τηρείται αυστηρά σε όλους

Συγκεκριμένα, της ζητήθηκε να παρέχει ταυτότητα που πιστοποιεί ότι δεν είναι ανήλικη, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο αστυνομικός ήταν απών. Επέστρεψε όταν τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για να παραλάβει την 19χρονη.

Σημειώνεται ότι το υλικό κι όλα τα στοιχεία για την παρουσία της 19χρονης στο χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ η εταιρία συνεργάζεται απόλυτα με τις αρχές προκειμένου να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες!

Αυτό που ερευνούν τώρα οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, είναι οι επαφές που είχε ο αστυνομικός με ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος, κατηγορούμενος για μαστροπεία, εκβιασμό και σύσταση συμμορίας.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα λειτουργούν οι ανοιχτοί και οι κλειστοί χώροι από την Παρασκευή 16/7

Κορονοϊός: Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν Rapid Test την Τετάρτη (14/7)

Copa Libertadores: Γκέλαρε η Μπόκα, έξαλλος ο Παβόν (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός ανάγκασε την 19χρονη να υπογράψει συμβόλαιο με τη Sirina – Καταγγελίες σοκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.